Achternaam Da-mataMeer weten over de achternaam Da-mata is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Da-mata in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Da-mata leven.

De Da-mata achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Da-mata, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Da-mata zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Da-mata

Bekijk kaart van de achternaam Da-mata

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Da-mata ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Da-mata draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Da-mata die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Da-mata vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Da-mata zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Da-mata onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Da-mata in de wereld

 1. Benin Benin (3)
 2. Republiek Congo Republiek Congo (1)
 3. Frankrijk Frankrijk (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Da-mata hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Da-mata in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Da-mata de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Da-mata een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Da-mata. Dit komt doordat de achternaam Da-mata vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Da-mata stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Da-mata.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Da-mata, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Da-mata, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Da-mata met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Damata
 2. Da-mota
 3. Da mata
 4. Damato
 5. Damota
 6. Demata
 7. Damiata
 8. Da-motta
 9. Da mota
 10. De mata
 11. De-mato
 12. Damatha
 13. Da matta
 14. Dameda
 15. Damete
 16. Dameto
 17. Damit
 18. Damoth
 19. Damuth
 20. Dannat
 21. Dannatt
 22. Danta
 23. Danuta
 24. Demato
 25. Demita
 26. De mita
 27. Domato
 28. Domuta
 29. Dumat
 30. Donata
 31. D'amato
 32. De mate
 33. Dammet
 34. Da meda
 35. De-mateo
 36. Di-mattia
 37. De mato
 38. Damnati
 39. Damote
 40. Da motta