Achternaam DannelsMeer weten over de achternaam Dannels is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Dannels in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Dannels leven.

De Dannels achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Dannels, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Dannels zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Dannels

Bekijk kaart van de achternaam Dannels

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Dannels ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Dannels draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Dannels die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Dannels vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Dannels zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Dannels onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Dannels in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (645)
 2. België België (3)
 3. Rusland Rusland (1)
 4. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Dannels hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Dannels in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Dannels de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Dannels een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Dannels hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Dannels maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Dannels, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Dannels, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Dannels met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Daneels
 2. Danels
 3. Daniels
 4. Danneels
 5. Danals
 6. Danielis
 7. Daniells
 8. Dunnells
 9. Danelski
 10. Danielak
 11. Danielsen
 12. Danielski
 13. Danielson
 14. Daniles
 15. Donals
 16. Donnelson
 17. Danieluk
 18. Daneluk
 19. Danilsa
 20. Danielius
 21. Danilz
 22. Damelys
 23. Daneluz
 24. Danielsky
 25. Damalas
 26. Damolis
 27. Danielsson
 28. Danilson
 29. Daniluk
 30. Danyluk
 31. Donelson
 32. Demelsa
 33. Danlyuk
 34. Demelas
 35. D'amelj
 36. Danilish
 37. Danilyk
 38. Danielkin
 39. Danielsohn
 40. Danihelka