Achternaam EssigMeer weten over de achternaam Essig is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Essig in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Essig leven.

De Essig achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Essig, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Essig zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Essig

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Essig ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Essig draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Essig die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Essig vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Essig zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Essig onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Essig in de wereld

 1. Duitsland (3523)
 2. Verenigde Staten (3118)
 3. Zwitserland (234)
 4. Frankrijk (226)
 5. Brazilië (208)
 6. Oostenrijk (100)
 7. Canada (68)
 8. Hongarije (16)
 9. Engeland (12)
 10. Venezuela (12)
 11. Rusland (10)
 12. Australië (8)
 13. Kameroen (5)
 14. Roemenië (5)
 15. Botswana (4)
 16. Zweden (4)
 17. Spanje (3)
 18. Schotland (3)
 19. Nederland (3)
 20. Israël (2)
 21. Polen (2)
 22. Zuid-Afrika (2)
 23. België (1)
 24. Chili (1)
 25. Tsjechische Republiek (1)
 26. Griekenland (1)
 27. Ierland (1)
 28. Italië (1)
 29. Mexico (1)
 30. Namibië (1)
 31. Nieuw-Zeeland (1)
 32. Panama (1)
 33. Singapore (1)
 34. Antigua en Barbuda (1)
 35. Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Essig hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Essig in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Essig de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Essig een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.