Achternaam EstephanyMeer weten over de achternaam Estephany is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Estephany in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Estephany leven.

De Estephany achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Estephany, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Estephany zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Estephany

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Estephany ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Estephany draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Estephany die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Estephany vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Estephany zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Estephany onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Estephany in de wereld

  1. Brazilië (5)
  2. Dominikaanse Republiek (4)
  3. Mexico (1)
  4. Nigeria (1)
  5. El Salvador (1)
  6. Verenigde Staten (1)
  7. Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Estephany hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Estephany in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Estephany de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Estephany een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.