Achternaam EstierMeer weten over de achternaam Estier is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Estier in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Estier leven.

De Estier achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Estier, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Estier zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Estier

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Estier ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Estier draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Estier die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Estier vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Estier zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Estier onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Estier in de wereld

 1. Frankrijk (168)
 2. Zwitserland (43)
 3. Brazilië (5)
 4. Engeland (2)
 5. Verenigde Staten (2)
 6. Argentinië (1)
 7. België (1)
 8. Georgië (1)
 9. Thailand (1)
 10. Venezuela (1)
 11. Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Estier hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Estier in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Estier de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Estier een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.