Achternaam EstopMeer weten over de achternaam Estop is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Estop in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Estop leven.

De Estop achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Estop, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Estop zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Estop

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Estop ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Estop draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Estop die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Estop vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Estop zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Estop onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Estop in de wereld

 1. Spanje (114)
 2. Engeland (33)
 3. Peru (19)
 4. Verenigde Staten (11)
 5. Frankrijk (10)
 6. Brazilië (1)
 7. Duitsland (1)
 8. Dominikaanse Republiek (1)
 9. Schotland (1)
 10. Marokko (1)
 11. Mexico (1)
 12. Maleisië (1)
 13. Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Estop hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Estop in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Estop de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Estop een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.