Achternaam EzianiMeer weten over de achternaam Eziani is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Eziani in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Eziani leven.

De Eziani achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Eziani, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Eziani zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Eziani

Bekijk kaart van de achternaam Eziani

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Eziani ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Eziani draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Eziani die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Eziani vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Eziani zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Eziani onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Eziani in de wereld

 1. Marokko Marokko (136)
 2. Spanje Spanje (22)
 3. Nigeria Nigeria (4)
 4. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 5. Engeland Engeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Eziani hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Eziani in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Eziani de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Eziani een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Eziani enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Eziani, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Eziani, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Eziani met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Ezziani
 2. Echani
 3. Egani
 4. Ehsani
 5. Ezin
 6. Ezan
 7. Ezzan
 8. Ekani
 9. Ezana
 10. Ezziane
 11. Esani
 12. Ezine
 13. Eagan
 14. Echan
 15. Echano
 16. Egami
 17. Egan
 18. Eggan
 19. Egina
 20. Ehsan
 21. Eijan
 22. Ekin
 23. Esanu
 24. Escan
 25. Escane
 26. Escanio
 27. Escanu
 28. Esconi
 29. Essami
 30. Eugeni
 31. Eusanio
 32. Ezama
 33. Ezzayani
 34. Ezzine
 35. Egino
 36. Eizan
 37. Ezennia
 38. Ezim
 39. Essiane
 40. Essan