Achternaam FabriqueMeer weten over de achternaam Fabrique is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Fabrique in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Fabrique leven.

De Fabrique achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Fabrique, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Fabrique zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Fabrique

Bekijk kaart van de achternaam Fabrique

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Fabrique ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Fabrique draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Fabrique die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Fabrique vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Fabrique zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Fabrique onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Fabrique in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (280)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (37)
 3. Spanje Spanje (32)
 4. Frankrijk Frankrijk (21)
 5. Colombia Colombia (8)
 6. Peru Peru (5)
 7. België België (2)
 8. Brazilië Brazilië (2)
 9. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (2)
 10. Engeland Engeland (2)
 11. Rusland Rusland (2)
 12. Canada Canada (1)
 13. China China (1)
 14. Mali Mali (1)
 15. Mauritius Mauritius (1)
 16. Mexico Mexico (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Fabrique hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Fabrique in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Fabrique de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Fabrique een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Fabrique enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Fabrique stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Fabrique.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Fabrique hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Fabrique maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Fabregue
 2. Fabrice
 3. Fabregues
 4. Fabreguez
 5. Fabrich
 6. Fabrici
 7. Fabricio
 8. Fabricius
 9. Fabrick
 10. Fabricy
 11. Fabris
 12. Fabrizi
 13. Fabrizii
 14. Fabrizio
 15. Fabrizius
 16. Fabrizzi
 17. Fabricia
 18. Fabresse
 19. Fabrizia
 20. Fabrica
 21. Fabrigoule
 22. Fabragas
 23. Fabras
 24. Fabrega
 25. Fabregas
 26. Fabregat
 27. Fabregate
 28. Fabreges
 29. Fabrego
 30. Fabres
 31. Fabricant
 32. Fabricante
 33. Fabrikant
 34. Fabros
 35. Faubricio
 36. Fabrez
 37. Fybrace
 38. Fabbris
 39. Favresse
 40. Fabregó