Achternaam GaddouraMeer weten over de achternaam Gaddoura is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Gaddoura in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Gaddoura leven.

De Gaddoura achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Gaddoura, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Gaddoura zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Gaddoura

Bekijk kaart van de achternaam Gaddoura

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Gaddoura ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Gaddoura draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Gaddoura die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Gaddoura vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Gaddoura zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Gaddoura onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Gaddoura in de wereld

 1. Spanje Spanje (24)
 2. Engeland Engeland (4)
 3. Marokko Marokko (4)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 5. Soedan Soedan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Gaddoura hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Gaddoura in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Gaddoura de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Gaddoura een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Gaddoura. Dit komt doordat de achternaam Gaddoura vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Gaddoura stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Gaddoura.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Gaddoura hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Gaddoura maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Gaddour
 2. Gadoury
 3. Gadouri
 4. Gdoura
 5. Gador
 6. Gaddari
 7. Gaitor
 8. Gaudar
 9. Gauder
 10. Gaudier
 11. Gaudiere
 12. Gaudry
 13. Ghaddar
 14. Ghaddari
 15. Ghotra
 16. Guidara
 17. Guidera
 18. Gader
 19. Gaudieri
 20. Gotora
 21. Gatera
 22. Gadiri
 23. Gadir
 24. Gaderi
 25. Goodur
 26. Gadaraoa
 27. Guedoir
 28. Guedouar
 29. Ghedira
 30. Gwadera
 31. Godor
 32. Gator
 33. Guedira
 34. Gaidry
 35. Gudera
 36. Gadier
 37. Gaytor
 38. Gaiteiro
 39. Gaiter
 40. Gaiteri