Achternaam GattelMeer weten over de achternaam Gattel is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Gattel in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Gattel leven.

De Gattel achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Gattel, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Gattel zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Gattel

Bekijk kaart van de achternaam Gattel

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Gattel ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Gattel draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Gattel die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Gattel vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Gattel zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Gattel onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Gattel in de wereld

 1. Italië Italië (326)
 2. Frankrijk Frankrijk (38)
 3. België België (17)
 4. Argentinië Argentinië (9)
 5. Marokko Marokko (9)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 7. Irak Irak (4)
 8. Brazilië Brazilië (3)
 9. Duitsland Duitsland (3)
 10. Algerije Algerije (3)
 11. Venezuela Venezuela (2)
 12. Benin Benin (1)
 13. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 14. Niger Niger (1)
 15. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Gattel hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Gattel in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Gattel de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Gattel een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Gattel. Dit komt doordat de achternaam Gattel vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Gattel stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Gattel.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Gattel veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Gattel, zoals we kunnen zien.

 1. Gaitel
 2. Gettel
 3. Gatel
 4. Gatell
 5. Gately
 6. Gatley
 7. Gattola
 8. Gaudel
 9. Goettel
 10. Gadiel
 11. Gattella
 12. Gatela
 13. Gadel
 14. Goutel
 15. Geitel
 16. Guitel
 17. Gadley
 18. Gaitley
 19. Gatdula
 20. Gateley
 21. Gaudul
 22. Gedel
 23. Geidel
 24. Getial
 25. Gettle
 26. Gidel
 27. Gietl
 28. Goatley
 29. Godel
 30. Goedel
 31. Goedtel
 32. Goethel
 33. Goettl
 34. Gotell
 35. Gotley
 36. Gottula
 37. Gstohl
 38. Gudel
 39. Gudiel
 40. Guedel