Achternaam GhaferMeer weten over de achternaam Ghafer is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Ghafer in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Ghafer leven.

De Ghafer achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Ghafer, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Ghafer zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Ghafer

Bekijk kaart van de achternaam Ghafer

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Ghafer ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Ghafer draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Ghafer die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Ghafer vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Ghafer zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Ghafer onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Ghafer in de wereld

 1. Pakistan Pakistan (40)
 2. Irak Irak (37)
 3. Jemen Jemen (18)
 4. Egypte Egypte (9)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (8)
 6. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (5)
 7. Marokko Marokko (4)
 8. Canada Canada (4)
 9. Brazilië Brazilië (2)
 10. Algerije Algerije (2)
 11. Iran Iran (1)
 12. Syrië Syrië (1)
 13. China China (1)
 14. Engeland Engeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Ghafer hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Ghafer in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Ghafer de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Ghafer een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Ghafer enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Ghafer. Dit komt doordat de achternaam Ghafer vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Ghafer stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Ghafer.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Ghafer, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Ghafer, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Ghafer met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Gahafer
 2. Ghafar
 3. Ghafir
 4. Gaber
 5. Gafar
 6. Gaffer
 7. Gafur
 8. Gaper
 9. Gaver
 10. Ghafari
 11. Ghaffar
 12. Ghafoor
 13. Ghafuri
 14. Giefer
 15. Ghafour
 16. Gabar
 17. Gabauer
 18. Gabber
 19. Gabor
 20. Gabr
 21. Gaffar
 22. Gapper
 23. Gauber
 24. Gaufier
 25. Gavere
 26. Gebauer
 27. Geber
 28. Geffery
 29. Ghabri
 30. Ghaffari
 31. Ghafoori
 32. Ghafouri
 33. Giaffre
 34. Gibber
 35. Giber
 36. Gieber
 37. Gobber
 38. Gober
 39. Gopher
 40. Gopper