Achternaam GlenzMeer weten over de achternaam Glenz is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Glenz in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Glenz leven.

De Glenz achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Glenz, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Glenz zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Glenz

Bekijk kaart van de achternaam Glenz

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Glenz ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Glenz draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Glenz die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Glenz vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Glenz zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Glenz onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Glenz in de wereld

 1. Duitsland Duitsland (799)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (388)
 3. Zwitserland Zwitserland (67)
 4. Polen Polen (50)
 5. Nederland Nederland (15)
 6. Frankrijk Frankrijk (14)
 7. Argentinië Argentinië (13)
 8. Brazilië Brazilië (7)
 9. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (6)
 10. Chili Chili (5)
 11. Zweden Zweden (2)
 12. Uruguay Uruguay (2)
 13. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 14. Japan Japan (1)
 15. Mauritius Mauritius (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Glenz hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Glenz in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Glenz de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Glenz een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Glenz enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Glenz. Dit komt doordat de achternaam Glenz vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Glenz stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Glenz.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Glenz hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Glenz maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Glenz veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Glenz, zoals we kunnen zien.

 1. Glanz
 2. Glinz
 3. Glunz
 4. Galens
 5. Glans
 6. Glenzer
 7. Glins
 8. Goleng
 9. Glenys
 10. Glenis
 11. Glenka
 12. Geleng
 13. Gelens
 14. Glensk
 15. Glanc
 16. Glemza
 17. Galang
 18. Galins
 19. Galmez
 20. Gillens
 21. Glance
 22. Glancy
 23. Glanzer
 24. Glienke
 25. Glines
 26. Glinka
 27. Glonek
 28. Glynis
 29. Galanzi
 30. Glonke
 31. Glanas
 32. Glahns
 33. Glannaz
 34. Glinsk
 35. Glinko
 36. Gielens
 37. Glenson
 38. Gloyens
 39. Gelink
 40. Galamez