Achternaam HeuxMeer weten over de achternaam Heux is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Heux in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Heux leven.

De Heux achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Heux, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Heux zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Heux

Bekijk kaart van de achternaam Heux

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Heux ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Heux draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Heux die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Heux vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Heux zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Heux onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Heux in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (477)
 2. Nederland Nederland (5)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 4. België België (1)
 5. Engeland Engeland (1)
 6. Griekenland Griekenland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Heux hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Heux in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Heux de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Heux een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Heux enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Heux. Dit komt doordat de achternaam Heux vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Heux stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Heux.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Heux hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Heux maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Heux veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Heux, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Heux, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Heux, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Heux met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Haux
 2. Heix
 3. Heus
 4. Houx
 5. Hux
 6. Hex
 7. Haecx
 8. Haug
 9. Hauk
 10. Haus
 11. Hauz
 12. Hax
 13. Hec
 14. Heck
 15. Heeg
 16. Heek
 17. Hees
 18. Hege
 19. Hegg
 20. Hegi
 21. Heguy
 22. Hegy
 23. Heij
 24. Heis
 25. Hes
 26. Hese
 27. Hess
 28. Heuck
 29. Heugh
 30. Heuke
 31. Heuse
 32. Heuss
 33. Heusy
 34. Hews
 35. Heys
 36. Hez
 37. Heza
 38. Hix
 39. Houg
 40. Houk