Achternaam HitlerMeer weten over de achternaam Hitler is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Hitler in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Hitler leven.

De Hitler achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Hitler, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Hitler zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Hitler

Bekijk kaart van de achternaam Hitler

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Hitler ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Hitler draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Hitler die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Hitler vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Hitler zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Hitler onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Hitler in de wereld

 1. Nigeria Nigeria (2899)
 2. Bangladesh Bangladesh (360)
 3. Irak Irak (335)
 4. Tanzania Tanzania (207)
 5. India India (191)
 6. Nicaragua Nicaragua (134)
 7. Indonesië Indonesië (133)
 8. Egypte Egypte (122)
 9. Kenia Kenia (47)
 10. Maleisië Maleisië (31)
 11. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (26)
 12. Liberia Liberia (25)
 13. Filipijnen Filipijnen (24)
 14. Verenigde Staten Verenigde Staten (23)
 15. Oeganda Oeganda (11)
 16. Tsjaad Tsjaad (9)
 17. Brazilië Brazilië (8)
 18. Engeland Engeland (5)
 19. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4)
 20. Bahrein Bahrein (4)
 21. Kameroen Kameroen (2)
 22. Pakistan Pakistan (2)
 23. Singapore Singapore (1)
 24. Somalië Somalië (1)
 25. Australië Australië (1)
 26. Botswana Botswana (1)
 27. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 28. Algerije Algerije (1)
 29. Ghana Ghana (1)
 30. Haïti Haïti (1)
 31. Iran Iran (1)
 32. Marokko Marokko (1)
 33. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 34. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)
 35. Qatar Qatar (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Hitler hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Hitler in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Hitler de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Hitler een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Hitler hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Hitler maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Hatler
 2. Hetler
 3. Hittler
 4. Hidler
 5. Hadler
 6. Haidler
 7. Hedler
 8. Heidler
 9. Hettler
 10. Heutler
 11. Hudler
 12. Hiedler
 13. Hodler
 14. Heydler
 15. Hüttler
 16. Hadaller
 17. Haddeler
 18. Heidweiller
 19. Heydweiller