Achternaam IbarzMeer weten over de achternaam Ibarz is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Ibarz in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Ibarz leven.

De Ibarz achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Ibarz, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Ibarz zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Ibarz

Bekijk kaart van de achternaam Ibarz

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Ibarz ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Ibarz draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Ibarz die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Ibarz vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Ibarz zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Ibarz onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Ibarz in de wereld

 1. Spanje Spanje (1310)
 2. Frankrijk Frankrijk (183)
 3. Argentinië Argentinië (27)
 4. Andorra Andorra (11)
 5. Venezuela Venezuela (9)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (8)
 7. Canada Canada (7)
 8. Engeland Engeland (6)
 9. Zwitserland Zwitserland (3)
 10. Brazilië Brazilië (2)
 11. Uruguay Uruguay (2)
 12. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (2)
 13. Costa Rica Costa Rica (1)
 14. Duitsland Duitsland (1)
 15. Ecuador Ecuador (1)
 16. Ierland Ierland (1)
 17. Mexico Mexico (1)
 18. Noorwegen Noorwegen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Ibarz hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Ibarz in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Ibarz de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Ibarz een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Ibarz stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Ibarz.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Ibarz veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Ibarz, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Ibarz, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Ibarz, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Ibarz met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Ibars
 2. Ibarzo
 3. Ibares
 4. Ibarrez
 5. Iberg
 6. Iburg
 7. Ivars
 8. Ibarraza
 9. Ibourk
 10. Ibros
 11. Ipers
 12. Ivers
 13. Ivaras
 14. Ibraj
 15. Ibarguen
 16. Ibarzabal
 17. Iberico
 18. Ibiricu
 19. Iffrig
 20. Ivarsen
 21. Ivarson
 22. Ibiriku
 23. Ibarcena
 24. Ibarsena
 25. Ibrić
 26. Ivres
 27. Ibriga
 28. Ibargarai
 29. Ibargaray
 30. Ibargoien
 31. Ibargoyen
 32. Ibarguchi
 33. Ibarguren
 34. Ibargutxi
 35. Ibarreche
 36. Ibberson
 37. Ibergaray
 38. Iverach
 39. Iversen
 40. Iverson