Achternaam JabatoMeer weten over de achternaam Jabato is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Jabato in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Jabato leven.

De Jabato achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Jabato, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Jabato zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Jabato

Bekijk kaart van de achternaam Jabato

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Jabato ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Jabato draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Jabato die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Jabato vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Jabato zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Jabato onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Jabato in de wereld

 1. Spanje Spanje (278)
 2. Filipijnen Filipijnen (7)
 3. Niger Niger (5)
 4. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 5. Paraguay Paraguay (1)
 6. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Jabato hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Jabato in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Jabato de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Jabato een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Jabato. Dit komt doordat de achternaam Jabato vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Jabato veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Jabato, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Jabato, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Jabato, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Jabato met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Jabat
 2. Javato
 3. Jabaut
 4. Javat
 5. Jubeto
 6. Jabedo
 7. Jabot
 8. Jabateh
 9. Javadi
 10. Javaid
 11. Jobet
 12. Jubete
 13. Jafet
 14. Jovito
 15. Jobita
 16. Javet
 17. Jafta
 18. Jebet
 19. Jafeta
 20. Jubt
 21. Jovati
 22. Javad
 23. Japhet
 24. Javed
 25. Javeed
 26. Javid
 27. Jovita
 28. Juvete
 29. Javidi
 30. Juvet
 31. Javeid
 32. Jibdi
 33. Jaftha
 34. Jeptoo
 35. Jovet
 36. Jobda
 37. Jept
 38. Jupatowa
 39. Jouvet
 40. Jephthah