Achternaam JuvencioMeer weten over de achternaam Juvencio is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Juvencio in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Juvencio leven.

De Juvencio achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Juvencio, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Juvencio zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Juvencio

Bekijk kaart van de achternaam Juvencio

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Juvencio ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Juvencio draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Juvencio die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Juvencio vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Juvencio zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Juvencio onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Juvencio in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (1998)
 2. Mexico Mexico (293)
 3. Benin Benin (71)
 4. Uruguay Uruguay (29)
 5. Mozambique Mozambique (25)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (23)
 7. Malawi Malawi (4)
 8. Argentinië Argentinië (3)
 9. Frankrijk Frankrijk (1)
 10. Kenia Kenia (1)
 11. Peru Peru (1)
 12. Filipijnen Filipijnen (1)
 13. Portugal Portugal (1)
 14. Senegal Senegal (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Juvencio hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Juvencio in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Juvencio de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Juvencio een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Juvencio stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Juvencio.

 1. Juvencia
 2. Jouvencel
 3. Jovancic
 4. Javens
 5. Jovanaci
 6. Juving
 7. Javins
 8. Jebens
 9. Jevons
 10. Joveniaux
 11. Jovanka
 12. Jovanić
 13. Japonais
 14. Jovinus
 15. Jouveneaux
 16. Jubansky
 17. Jovanska
 18. Jabang
 19. Jeavons
 20. Jovanoska
 21. Jovanoski
 22. Japones
 23. Jiping
 24. Japanese
 25. Jabones
 26. Jovančić
 27. Jabonka
 28. Japing
 29. Jeppensen
 30. Jipping
 31. Jobbins
 32. Jobbing
 33. Jepngetich
 34. Jaboński
 35. Jabońska
 36. Jabanashvili