Achternaam KarairMeer weten over de achternaam Karair is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Karair in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Karair leven.

De Karair achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Karair, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Karair zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Karair

Bekijk kaart van de achternaam Karair

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Karair ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Karair draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Karair die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Karair vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Karair zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Karair onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Karair in de wereld

 1. India India (26)
 2. Turkije Turkije (21)
 3. Pakistan Pakistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Karair hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Karair in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Karair de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Karair een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Karair, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Karair, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Karair met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Karaer
 2. Karrer
 3. Kirhir
 4. Korrir
 5. Korir
 6. Karara
 7. Kararia
 8. Karier
 9. Karrar
 10. Karrera
 11. Kraeer
 12. Krauer
 13. Krayer
 14. Kreier
 15. Krier
 16. Kruer
 17. Karrere
 18. Kerher
 19. Krour
 20. Karariya
 21. Karuri
 22. Karieri
 23. Kerrar
 24. Kahrer
 25. Kryar
 26. Kehrer
 27. Kerharo
 28. Korera
 29. Kreher
 30. Krewer
 31. Kreyer
 32. Kroyer
 33. Kareroa
 34. Krirou
 35. Kirihara
 36. Kriouar
 37. Kurihara