Achternaam KeemMeer weten over de achternaam Keem is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Keem in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Keem leven.

De Keem achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Keem, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Keem zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Keem

Bekijk kaart van de achternaam Keem

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Keem ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Keem draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Keem die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Keem vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Keem zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Keem onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Keem in de wereld

 1. Oeganda Oeganda (3530)
 2. India India (963)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (267)
 4. Engeland Engeland (58)
 5. Argentinië Argentinië (54)
 6. Pakistan Pakistan (42)
 7. Nigeria Nigeria (35)
 8. Australië Australië (32)
 9. Estland Estland (23)
 10. Kenia Kenia (9)
 11. Zuid-Korea Zuid-Korea (9)
 12. Rusland Rusland (7)
 13. Kazachstan Kazachstan (6)
 14. Singapore Singapore (4)
 15. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 16. Maleisië Maleisië (4)
 17. Canada Canada (2)
 18. Saint Lucia Saint Lucia (2)
 19. Nederland Nederland (2)
 20. Syrië Syrië (1)
 21. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 22. Amerikaans-Samoa Amerikaans-Samoa (1)
 23. België België (1)
 24. Duitsland Duitsland (1)
 25. Algerije Algerije (1)
 26. Egypte Egypte (1)
 27. Spanje Spanje (1)
 28. Frankrijk Frankrijk (1)
 29. Indonesië Indonesië (1)
 30. IJsland IJsland (1)
 31. Marokko Marokko (1)
 32. Mexico Mexico (1)
 33. Filipijnen Filipijnen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Keem hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Keem in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Keem de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Keem een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Keem. Dit komt doordat de achternaam Keem vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Keem stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Keem.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Keem hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Keem maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Keem veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Keem, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Keem, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Keem, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Keem met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Keam
 2. Keeme
 3. Keen
 4. Kehm
 5. Keim
 6. Kem
 7. Kemm
 8. Keum
 9. Keyem
 10. Khem
 11. Kiem
 12. Kaem
 13. Kahm
 14. Kaim
 15. Kam
 16. Kamm
 17. Kaym
 18. Kean
 19. Keehn
 20. Keena
 21. Keene
 22. Keeny
 23. Kehn
 24. Keime
 25. Kein
 26. Keme
 27. Kemme
 28. Kemo
 29. Ken
 30. Kene
 31. Keney
 32. Kenn
 33. Keno
 34. Keny
 35. Keon
 36. Keun
 37. Keyen
 38. Kham
 39. Khen
 40. Khim