Achternaam KivelleMeer weten over de achternaam Kivelle is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Kivelle in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Kivelle leven.

De Kivelle achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Kivelle, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Kivelle zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Kivelle

Bekijk kaart van de achternaam Kivelle

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Kivelle ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Kivelle draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Kivelle die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Kivelle vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Kivelle zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Kivelle onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Kivelle in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Kivelle hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Kivelle in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Kivelle de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Kivelle een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Kivelle stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Kivelle.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Kivelle, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Kivelle, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Kivelle met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Kivell
 2. Keville
 3. Kivel
 4. Kivela
 5. Kovell
 6. Kvell
 7. Kivelä
 8. Kapelle
 9. Kapell
 10. Kapella
 11. Kebell
 12. Keble
 13. Keeble
 14. Kevill
 15. Kibble
 16. Kibel
 17. Kifle
 18. Kiple
 19. Kipple
 20. Kobell
 21. Kopele
 22. Koppelle
 23. Kovall
 24. Kovel
 25. Kuvel
 26. Kvale
 27. Kibelo
 28. Kibale
 29. Kifel
 30. Kabel
 31. Kabelo
 32. Kable
 33. Kafel
 34. Kafle
 35. Kapel
 36. Kapela
 37. Kaphle
 38. Kaple
 39. Kappell
 40. Kapple