Achternaam LaaouarMeer weten over de achternaam Laaouar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Laaouar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Laaouar leven.

De Laaouar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Laaouar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Laaouar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Laaouar

Bekijk kaart van de achternaam Laaouar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Laaouar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Laaouar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Laaouar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Laaouar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Laaouar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Laaouar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Laaouar in de wereld

 1. Marokko Marokko (170)
 2. Spanje Spanje (65)
 3. Noorwegen Noorwegen (11)
 4. Algerije Algerije (7)
 5. Duitsland Duitsland (1)
 6. Frankrijk Frankrijk (1)
 7. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Laaouar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Laaouar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Laaouar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Laaouar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Laaouar. Dit komt doordat de achternaam Laaouar vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Laaouar stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Laaouar.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Laaouar, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Laaouar, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Laaouar met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Laouar
 2. Lahouari
 3. Laouari
 4. Laouer
 5. Laar
 6. Lahar
 7. Lahora
 8. Laroue
 9. Laroui
 10. Laroya
 11. Larrua
 12. Lauer
 13. Laur
 14. Loar
 15. Lohar
 16. Louer
 17. Lour
 18. Lowar
 19. Luar
 20. Laihar
 21. Larua
 22. Laraoui
 23. Larou
 24. L'hour
 25. Lahouiri
 26. Lohoar
 27. Laari
 28. Laer
 29. Lahair
 30. Laher
 31. Lahera
 32. Lahore
 33. Lahr
 34. Lahraoui
 35. Lahure
 36. Laier
 37. Lair
 38. Laira
 39. Lar
 40. Lara