Achternaam LentjesMeer weten over de achternaam Lentjes is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Lentjes in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Lentjes leven.

De Lentjes achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Lentjes, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Lentjes zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Lentjes

Bekijk kaart van de achternaam Lentjes

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Lentjes ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Lentjes draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Lentjes die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Lentjes vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Lentjes zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Lentjes onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Lentjes in de wereld

 1. Nederland Nederland (821)
 2. Duitsland Duitsland (60)
 3. Thailand Thailand (38)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (37)
 5. Australië Australië (13)
 6. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (11)
 7. Zwitserland Zwitserland (7)
 8. Engeland Engeland (4)
 9. België België (3)
 10. Schotland Schotland (1)
 11. Singapore Singapore (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Lentjes hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Lentjes in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Lentjes de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Lentjes een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Lentjes. Dit komt doordat de achternaam Lentjes vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Lentjes hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Lentjes maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Lentes
 2. Lantes
 3. Lendes
 4. Lents
 5. Landes
 6. Lantgen
 7. Lantis
 8. Lantos
 9. Lantzer
 10. Lendez
 11. Lentijo
 12. Lentsch
 13. Lentz
 14. Lentzke
 15. Leonides
 16. Lindes
 17. Lints
 18. Lintzer
 19. Llantes
 20. Lontzen
 21. Luntzer
 22. Lyndes
 23. Lunettes
 24. Lendas
 25. Lentka
 26. Lantez
 27. Lentzy
 28. Landais
 29. Landas
 30. Landeis
 31. Landesa
 32. Landess
 33. Landez
 34. Landias
 35. Landis
 36. Landois
 37. Landos
 38. Lands
 39. Landsee
 40. Landsem