Achternaam LlorentyMeer weten over de achternaam Llorenty is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Llorenty in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Llorenty leven.

De Llorenty achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Llorenty, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Llorenty zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Llorenty

Bekijk kaart van de achternaam Llorenty

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Llorenty ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Llorenty draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Llorenty die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Llorenty vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Llorenty zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Llorenty onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Llorenty in de wereld

 1. Bolivia Bolivia (237)
 2. Ecuador Ecuador (141)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (9)
 4. Argentinië Argentinië (7)
 5. Brazilië Brazilië (1)
 6. Frankrijk Frankrijk (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Llorenty hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Llorenty in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Llorenty de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Llorenty een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Llorenty. Dit komt doordat de achternaam Llorenty vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Llorenty stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Llorenty.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Llorenty veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Llorenty, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Llorenty, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Llorenty, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Llorenty met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Llorent
 2. Llorente
 3. Llorenti
 4. Llorentty
 5. Laurenty
 6. Lorent
 7. Lorenta
 8. Lorente
 9. Lorenti
 10. Lorentz
 11. Laorenti
 12. Loranty
 13. Laurent
 14. Laurente
 15. Laurenti
 16. Laurents
 17. Lawrentz
 18. Leurent
 19. Lohrentz
 20. Lorant
 21. Loriente
 22. Lorint
 23. Laurenta
 24. Laurentz
 25. Lourent
 26. Lorend
 27. Larinto
 28. Laurant
 29. Laurentis
 30. Laurentiu
 31. Lauriente
 32. Llarandi
 33. Llerandi
 34. Lorand
 35. Lorentsen
 36. Lorentson
 37. Lorentzen
 38. Laurendi
 39. Laurentzi
 40. Laurentia