Achternaam MabrasMeer weten over de achternaam Mabras is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Mabras in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Mabras leven.

De Mabras achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Mabras, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Mabras zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Mabras

Bekijk kaart van de achternaam Mabras

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Mabras ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Mabras draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Mabras die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Mabras vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Mabras zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Mabras onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Mabras in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (827)
 2. Spanje Spanje (78)
 3. Argentinië Argentinië (14)
 4. Marokko Marokko (4)
 5. Taiwan Taiwan (4)
 6. Afghanistan Afghanistan (1)
 7. Canada Canada (1)
 8. Qatar Qatar (1)
 9. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 10. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Mabras hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Mabras in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Mabras de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Mabras een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Mabras enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Mabras, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Mabras, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Mabras met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Mabres
 2. Maufras
 3. Mavros
 4. Mavris
 5. Mavraj
 6. Mabarak
 7. Mabruk
 8. Mabrouk
 9. Mavrakis
 10. Mobarak
 11. Mubarak
 12. Mebarak
 13. Mavric
 14. Mufraj
 15. Mbarak
 16. Mbrek
 17. Mobrise
 18. Mabroki
 19. Mabrouki
 20. Mbarek
 21. Mbarki
 22. Mebarki
 23. Meberg
 24. Mebrouk
 25. Moberg
 26. Mbarga
 27. Mabrouka
 28. Mbark
 29. Mavarez
 30. M'barek
 31. Mobrici
 32. Mavriqi
 33. Moubarak
 34. Mebarek
 35. Mapurisa
 36. Mubarik
 37. Myburgh
 38. Mappouras
 39. Meibers
 40. M'barck