Achternaam Mac-donaldMeer weten over de achternaam Mac-donald is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Mac-donald in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Mac-donald leven.

De Mac-donald achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Mac-donald, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Mac-donald zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Mac-donald

Bekijk kaart van de achternaam Mac-donald

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Mac-donald ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Mac-donald draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Mac-donald die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Mac-donald vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Mac-donald zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Mac-donald onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Mac-donald in de wereld

 1. Chili Chili (115)
 2. Nigeria Nigeria (66)
 3. Zweden Zweden (11)
 4. Argentinië Argentinië (10)
 5. Canada Canada (8)
 6. Wales Wales (4)
 7. Suriname Suriname (4)
 8. Frankrijk Frankrijk (2)
 9. Haïti Haïti (1)
 10. Peru Peru (1)
 11. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)
 12. Venezuela Venezuela (1)
 13. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Mac-donald hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Mac-donald in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Mac-donald de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Mac-donald een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Mac-donald hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Mac-donald maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Mac-donald, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Mac-donald, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Mac-donald met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Macdonald
 2. Mackdonald
 3. Mc-donald
 4. Mac donald
 5. Mcdonald
 6. Mc'donald
 7. Macdonell
 8. Mcdonal
 9. Mcdonalds
 10. Mcdonals
 11. Macdona
 12. Mc-donagh
 13. Mcdonand
 14. Macdonnell
 15. Macedoni
 16. Macedonia
 17. Macedonio
 18. Magdonell
 19. Mcdanal
 20. Mcdaneld
 21. Mcdannald
 22. Mcdonagh
 23. Mcdonel
 24. Mcdonell
 25. Mcdonnold
 26. Mcdonald's
 27. Macedon
 28. Macedonian
 29. Macdonna
 30. Macedone
 31. Mc-donnell
 32. Macdonogh
 33. Macadam
 34. Macadams
 35. Macdaniel
 36. Macdonough
 37. Machedon
 38. Masdon
 39. Masdoni
 40. Maxedon