Achternaam MaltmanMeer weten over de achternaam Maltman is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Maltman in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Maltman leven.

De Maltman achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Maltman, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Maltman zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Maltman

Bekijk kaart van de achternaam Maltman

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Maltman ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Maltman draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Maltman die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Maltman vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Maltman zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Maltman onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Maltman in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (402)
 2. Schotland Schotland (294)
 3. Engeland Engeland (264)
 4. Australië Australië (120)
 5. Canada Canada (103)
 6. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (82)
 7. Noord-Ierland Noord-Ierland (37)
 8. Wales Wales (7)
 9. Jersey Jersey (5)
 10. Nederland Nederland (5)
 11. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 12. Filipijnen Filipijnen (2)
 13. Zwitserland Zwitserland (1)
 14. Colombia Colombia (1)
 15. Hongarije Hongarije (1)
 16. Kaaimaneilanden Kaaimaneilanden (1)
 17. Mexico Mexico (1)
 18. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 19. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Maltman hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Maltman in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Maltman de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Maltman een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Maltman stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Maltman.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Maltman veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Maltman, zoals we kunnen zien.

 1. Malotan
 2. Maltin
 3. Malton
 4. Malutan
 5. Maledan
 6. Multan
 7. Maldan
 8. Malden
 9. Maldon
 10. Maltempi
 11. Malthaner
 12. Melton
 13. Mihaltan
 14. Mildmay
 15. Milton
 16. Moldan
 17. Molten
 18. Molthen
 19. Molton
 20. Multani
 21. Multon
 22. Mylton
 23. Maledant
 24. Mladan
 25. Maltoni
 26. Maltempo
 27. Muldmaa
 28. Maltina
 29. Maladyn
 30. Maldin
 31. Malatino
 32. Maldona
 33. Maulden
 34. Mauldin
 35. Melden
 36. Meldon
 37. Meliton
 38. Milden
 39. Mildon
 40. Militano