Achternaam MekouarMeer weten over de achternaam Mekouar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Mekouar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Mekouar leven.

De Mekouar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Mekouar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Mekouar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Mekouar

Bekijk kaart van de achternaam Mekouar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Mekouar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Mekouar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Mekouar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Mekouar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Mekouar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Mekouar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Mekouar in de wereld

 1. Marokko Marokko (10762)
 2. Algerije Algerije (454)
 3. Irak Irak (262)
 4. Frankrijk Frankrijk (145)
 5. Spanje Spanje (27)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (26)
 7. Canada Canada (16)
 8. Jemen Jemen (9)
 9. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (6)
 10. Engeland Engeland (5)
 11. België België (3)
 12. Mauritanië Mauritanië (2)
 13. Senegal Senegal (2)
 14. Zwitserland Zwitserland (1)
 15. Guinee Guinee (1)
 16. Italië Italië (1)
 17. Libanon Libanon (1)
 18. Pakistan Pakistan (1)
 19. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Mekouar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Mekouar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Mekouar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Mekouar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Mekouar. Dit komt doordat de achternaam Mekouar vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Mekouar hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Mekouar maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Mezouar
 2. Mazouar
 3. Meskour
 4. Mezouari
 5. Mzkour
 6. Mechouar
 7. Makar
 8. Makkar
 9. Makkour
 10. Maskour
 11. Mazour
 12. Meguiar
 13. Mejeur
 14. Mezouri
 15. Makor
 16. Megguer
 17. Mezar
 18. Mesroua
 19. Mkawar
 20. Mekarai
 21. Mezguer
 22. Mejor
 23. Mchaouar
 24. Meghar
 25. Msour
 26. Mojar
 27. Meskouri
 28. Macar
 29. Machar
 30. Maeker
 31. Magar
 32. Maghiar
 33. Magor
 34. Maguara
 35. Magyar
 36. Major
 37. Majora
 38. Makara
 39. Makary
 40. Maker