Achternaam MidyMeer weten over de achternaam Midy is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Midy in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Midy leven.

De Midy achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Midy, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Midy zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Midy

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Midy ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Midy draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Midy die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Midy vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Midy zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Midy onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Midy in de wereld

 1. Haïti (3410)
 2. Frankrijk (610)
 3. Verenigde Staten (212)
 4. Dominikaanse Republiek (31)
 5. India (25)
 6. Canada (24)
 7. België (15)
 8. Papoea Nieuw Guinea (5)
 9. Rusland (3)
 10. Zweden (3)
 11. Australië (3)
 12. Maleisië (2)
 13. Zwitserland (1)
 14. Kameroen (1)
 15. China (1)
 16. Duitsland (1)
 17. Engeland (1)
 18. Indonesië (1)
 19. Italië (1)
 20. Jamaica (1)
 21. Cambodja (1)
 22. Koeweit (1)
 23. Luxemburg (1)
 24. Madagaskar (1)
 25. Noorwegen (1)
 26. El Salvador (1)
 27. Oeganda (1)
 28. Verenigde Arabische Emiraten (1)
 29. Angola (1)
 30. Burkina Faso (1)
 31. Brazilië (1)
 32. Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Midy hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Midy in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Midy de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Midy een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.