Achternaam MiedelMeer weten over de achternaam Miedel is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Miedel in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Miedel leven.

De Miedel achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Miedel, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Miedel zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Miedel

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Miedel ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Miedel draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Miedel die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Miedel vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Miedel zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Miedel onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Miedel in de wereld

  1. Duitsland (123)
  2. Verenigde Staten (113)
  3. Frankrijk (11)
  4. Zweden (10)
  5. Verenigde Arabische Emiraten (1)
  6. Estland (1)
  7. Finland (1)
  8. Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Miedel hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Miedel in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Miedel de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Miedel een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.