Achternaam MokoneMeer weten over de achternaam Mokone is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Mokone in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Mokone leven.

De Mokone achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Mokone, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Mokone zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Mokone

Bekijk kaart van de achternaam Mokone

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Mokone ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Mokone draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Mokone die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Mokone vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Mokone zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Mokone onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Mokone in de wereld

 1. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (22873)
 2. Lesotho Lesotho (5026)
 3. Botswana Botswana (822)
 4. Zimbabwe Zimbabwe (46)
 5. Engeland Engeland (40)
 6. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (22)
 7. India India (19)
 8. Kameroen Kameroen (16)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 10. Koeweit Koeweit (4)
 11. Schotland Schotland (3)
 12. IJsland IJsland (3)
 13. Noorwegen Noorwegen (3)
 14. Australië Australië (2)
 15. Canada Canada (1)
 16. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 17. Noord-Ierland Noord-Ierland (1)
 18. Wales Wales (1)
 19. Malawi Malawi (1)
 20. Polen Polen (1)
 21. Rusland Rusland (1)
 22. Zweden Zweden (1)
 23. Swaziland Swaziland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Mokone hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Mokone in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Mokone de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Mokone een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Mokone enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Mokone hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Mokone maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Mokone, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Mokone, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Mokone met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Mckone
 2. Macone
 3. Magone
 4. Makoni
 5. Masone
 6. Mazone
 7. Mccone
 8. Mchone
 9. Mckane
 10. Mckeone
 11. Mckine
 12. Mckune
 13. Micone
 14. Migone
 15. Moigne
 16. Mojon
 17. Mokoena
 18. Mokoma
 19. Moscone
 20. Moskon
 21. Moson
 22. Mosoni
 23. Mouzone
 24. Moxon
 25. Mozon
 26. Mozzone
 27. Mokuni
 28. Mokanu
 29. Makon
 30. Mukono
 31. Mokuoane
 32. Mogane
 33. Mokin
 34. Mokeni
 35. Makene
 36. Mokni
 37. Mokan
 38. Mosene
 39. Musone
 40. Macon