Achternaam PadulesMeer weten over de achternaam Padules is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Padules in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Padules leven.

De Padules achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Padules, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Padules zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Padules

Bekijk kaart van de achternaam Padules

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Padules ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Padules draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Padules die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Padules vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Padules zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Padules onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Padules in de wereld

 1. Spanje Spanje (22)
 2. Argentinië Argentinië (4)
 3. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Padules hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Padules in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Padules de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Padules een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Padules enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Padules veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Padules, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Padules, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Padules, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Padules met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Padulles
 2. Patulas
 3. Pattles
 4. Podlas
 5. Podolec
 6. Podulka
 7. Pudelek
 8. Padalik
 9. Patlis
 10. Pydlek
 11. Patulak
 12. Pudlis
 13. Patalas
 14. Padalecki
 15. Patellis
 16. Patulski
 17. Podlesny
 18. Podolak
 19. Pudelko
 20. Potalej
 21. Podeleski
 22. Pytlos
 23. Podleś
 24. Patelak
 25. Pudlik
 26. Podleski
 27. Pudylyk
 28. Padlock
 29. Padulazzi
 30. Pitillas
 31. Pitlik
 32. Pitulice
 33. Podewils
 34. Podlasek
 35. Podlaski
 36. Podlewski
 37. Podolski
 38. Podolsky
 39. Potlog
 40. Putellas