Achternaam PetrushenkoMeer weten over de achternaam Petrushenko is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Petrushenko in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Petrushenko leven.

De Petrushenko achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Petrushenko, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Petrushenko zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Petrushenko

Bekijk kaart van de achternaam Petrushenko

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Petrushenko ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Petrushenko draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Petrushenko die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Petrushenko vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Petrushenko zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Petrushenko onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Petrushenko in de wereld

 1. Rusland Rusland (3211)
 2. Oekraïne Oekraïne (2283)
 3. Wit-Rusland Wit-Rusland (1122)
 4. Kazachstan Kazachstan (46)
 5. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (45)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (20)
 7. Transnistrië Transnistrië (10)
 8. Brazilië Brazilië (9)
 9. Turkmenistan Turkmenistan (9)
 10. Estland Estland (8)
 11. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (6)
 12. Zweden Zweden (3)
 13. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 14. Bulgarije Bulgarije (1)
 15. Duitsland Duitsland (1)
 16. Georgië Georgië (1)
 17. Moldavië Moldavië (1)
 18. Maleisië Maleisië (1)
 19. Thailand Thailand (1)
 20. Oezbekistan Oezbekistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Petrushenko hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Petrushenko in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Petrushenko de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Petrushenko een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Petrushenko veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Petrushenko, zoals we kunnen zien.

 1. Petrychenko
 2. Petrichenko
 3. Petrusek
 4. Petrushansky
 5. Petrushka
 6. Petrasek
 7. Petrasko
 8. Petrisko
 9. Petrochko
 10. Petrosino
 11. Petruche
 12. Petruse
 13. Petrusel
 14. Petrush
 15. Petrusha
 16. Petruska
 17. Petrusky
 18. Petruso
 19. Petryshyn
 20. Petrishin
 21. Petruzzino
 22. Pietruszko
 23. Petreko
 24. Petryshka
 25. Petruszka
 26. Petrashkov
 27. Petersen
 28. Petersheim
 29. Peterssen
 30. Petracek
 31. Petrache
 32. Petrasanta
 33. Petrash
 34. Petrek
 35. Petreski
 36. Petricek
 37. Petroche
 38. Petrosanu
 39. Petrosian
 40. Petrosiani