Achternaam PrysovMeer weten over de achternaam Prysov is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Prysov in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Prysov leven.

De Prysov achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Prysov, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Prysov zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Prysov

Bekijk kaart van de achternaam Prysov

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Prysov ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Prysov draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Prysov die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Prysov vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Prysov zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Prysov onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Prysov in de wereld

 1. Rusland Rusland (3)
 2. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Prysov hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Prysov in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Prysov de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Prysov een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Prysov stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Prysov.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Prysov hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Prysov maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Prusov
 2. Prekop
 3. Presby
 4. Prescop
 5. Pricob
 6. Pricop
 7. Prisby
 8. Procop
 9. Prokop
 10. Prospe
 11. Prukop
 12. Prasap
 13. Parkov
 14. Perakov
 15. Pirogov
 16. Parushev
 17. Persiva
 18. Precub
 19. Precup
 20. Pricope
 21. Pricopi
 22. Prokopiv
 23. Prokup
 24. Prosper
 25. Prospin
 26. Przybyl
 27. Perkovi
 28. Prokopov
 29. Prokopy
 30. Presber
 31. Procope
 32. Procopi
 33. Przybyo
 34. Przyby
 35. Pirkova
 36. Paraschiv
 37. Parseval
 38. Parusheva
 39. Perciba
 40. Perkovic