Achternaam QaisarMeer weten over de achternaam Qaisar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Qaisar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Qaisar leven.

De Qaisar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Qaisar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Qaisar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Qaisar

Bekijk kaart van de achternaam Qaisar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Qaisar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Qaisar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Qaisar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Qaisar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Qaisar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Qaisar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Qaisar in de wereld

 1. Pakistan Pakistan (21356)
 2. Iran Iran (1718)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (789)
 4. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (385)
 5. India India (337)
 6. Engeland Engeland (157)
 7. Qatar Qatar (74)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (48)
 9. Spanje Spanje (48)
 10. Canada Canada (47)
 11. Griekenland Griekenland (39)
 12. Koeweit Koeweit (37)
 13. Zweden Zweden (8)
 14. Schotland Schotland (7)
 15. Oman Oman (6)
 16. Wales Wales (6)
 17. Noorwegen Noorwegen (5)
 18. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (4)
 19. Hong Kong Hong Kong (4)
 20. Irak Irak (4)
 21. Italië Italië (4)
 22. Rusland Rusland (3)
 23. Afghanistan Afghanistan (3)
 24. Duitsland Duitsland (3)
 25. Filipijnen Filipijnen (2)
 26. China China (2)
 27. Denemarken Denemarken (2)
 28. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 29. Australië Australië (1)
 30. Singapore Singapore (1)
 31. Bangladesh Bangladesh (1)
 32. Turkije Turkije (1)
 33. België België (1)
 34. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 35. Finland Finland (1)
 36. Frankrijk Frankrijk (1)
 37. Noord-Ierland Noord-Ierland (1)
 38. Ierland Ierland (1)
 39. Jordanië Jordanië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Qaisar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Qaisar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Qaisar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Qaisar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Qaisar enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Qaisar. Dit komt doordat de achternaam Qaisar vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Qaisar veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Qaisar, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Qaisar, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Qaisar, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Qaisar met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Qaiser
 2. Qaisari
 3. Quesar
 4. Qasir
 5. Qajar
 6. Queser
 7. Qesari
 8. Queisser
 9. Quijarro
 10. Quijera
 11. Qasrawi
 12. Quejer
 13. Qesauri
 14. Quecara
 15. Qaciri
 16. Quijeiro
 17. Queccaro
 18. Quiquero
 19. Queijeiro