Achternaam QuagliaMeer weten over de achternaam Quaglia is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Quaglia in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Quaglia leven.

De Quaglia achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Quaglia, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Quaglia zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Quaglia

Bekijk kaart van de achternaam Quaglia

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Quaglia ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Quaglia draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Quaglia die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Quaglia vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Quaglia zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Quaglia onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Quaglia in de wereld

 1. Argentinië Argentinië (2153)
 2. Italië Italië (2088)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (974)
 4. Brazilië Brazilië (890)
 5. Frankrijk Frankrijk (206)
 6. Canada Canada (181)
 7. Zwitserland Zwitserland (156)
 8. België België (74)
 9. Uruguay Uruguay (54)
 10. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (46)
 11. Australië Australië (40)
 12. Duitsland Duitsland (39)
 13. Engeland Engeland (33)
 14. Spanje Spanje (32)
 15. Venezuela Venezuela (29)
 16. Zweden Zweden (10)
 17. Mexico Mexico (9)
 18. Noorwegen Noorwegen (4)
 19. Singapore Singapore (4)
 20. Chili Chili (4)
 21. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (4)
 22. Peru Peru (3)
 23. Monaco Monaco (3)
 24. Nederland Nederland (2)
 25. Polen Polen (2)
 26. Paraguay Paraguay (2)
 27. Costa Rica Costa Rica (2)
 28. Denemarken Denemarken (2)
 29. Japan Japan (2)
 30. Nigeria Nigeria (1)
 31. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 32. Angola Angola (1)
 33. Panama Panama (1)
 34. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 35. Roemenië Roemenië (1)
 36. Bulgarije Bulgarije (1)
 37. Rusland Rusland (1)
 38. Thailand Thailand (1)
 39. Colombia Colombia (1)
 40. Schotland Schotland (1)
 41. Wales Wales (1)
 42. Hong Kong Hong Kong (1)
 43. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 44. Libanon Libanon (1)
 45. Marokko Marokko (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Quaglia hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Quaglia in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Quaglia de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Quaglia een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Quaglia. Dit komt doordat de achternaam Quaglia vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Quaglia stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Quaglia.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Quaglia hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Quaglia maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Quaglia veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Quaglia, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Quaglia, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Quaglia, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Quaglia met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Quaglio
 2. Quagli
 3. Quagl
 4. Quigley
 5. Quiggle
 6. Quixley
 7. Qyqalla
 8. Quicoli
 9. Quaizel
 10. Quazzola
 11. Qusklay
 12. Quekel
 13. Quickel
 14. Quickle
 15. Quickley
 16. Quijal
 17. Quixal
 18. Quesel
 19. Quissol
 20. Quezel
 21. Quassolo
 22. Quicksall
 23. Quissolle