Achternaam QuelMeer weten over de achternaam Quel is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Quel in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Quel leven.

De Quel achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Quel, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Quel zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Quel

Bekijk kaart van de achternaam Quel

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Quel ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Quel draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Quel die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Quel vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Quel zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Quel onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Quel in de wereld

 1. Guatemala Guatemala (952)
 2. Spanje Spanje (201)
 3. Ecuador Ecuador (195)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (149)
 5. Brazilië Brazilië (89)
 6. Argentinië Argentinië (43)
 7. Filipijnen Filipijnen (28)
 8. Duitsland Duitsland (18)
 9. Nigeria Nigeria (18)
 10. Frankrijk Frankrijk (14)
 11. Canada Canada (4)
 12. Engeland Engeland (4)
 13. Rusland Rusland (4)
 14. El Salvador El Salvador (4)
 15. Italië Italië (2)
 16. Bahama Bahama's (1)
 17. Republiek Congo Republiek Congo (1)
 18. Chili Chili (1)
 19. China China (1)
 20. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 21. Kazachstan Kazachstan (1)
 22. Letland Letland (1)
 23. Maleisië Maleisië (1)
 24. Tunesië Tunesië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Quel hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Quel in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Quel de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Quel een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Quel enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Quel stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Quel.

 1. Qual
 2. Quehl
 3. Quell
 4. Quelo
 5. Quiel
 6. Qul
 7. Quil
 8. Quaal
 9. Quail
 10. Quale
 11. Quall
 12. Quealy
 13. Quella
 14. Quelle
 15. Quello
 16. Quile
 17. Quill
 18. Quilo
 19. Queila
 20. Queely
 21. Qela
 22. Qeli
 23. Queulo
 24. Qulli
 25. Qyl
 26. Qale
 27. Quaile
 28. Qualey
 29. Qualia
 30. Qualle
 31. Quayle
 32. Queally
 33. Queille
 34. Quiala
 35. Quille
 36. Quilla
 37. Quilou
 38. Qalo
 39. Qli
 40. Queeley