Achternaam RoethkeMeer weten over de achternaam Roethke is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Roethke in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Roethke leven.

De Roethke achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Roethke, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Roethke zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Roethke

Bekijk kaart van de achternaam Roethke

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Roethke ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Roethke draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Roethke die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Roethke vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Roethke zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Roethke onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Roethke in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (172)
 2. Duitsland Duitsland (3)
 3. Frankrijk Frankrijk (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Roethke hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Roethke in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Roethke de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Roethke een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Roethke stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Roethke.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Roethke, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Roethke, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Roethke met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Rathke
 2. Rettke
 3. Retzke
 4. Rietzke
 5. Räthke
 6. Radtke
 7. Raedeke
 8. Rathje
 9. Ratke
 10. Redike
 11. Retka
 12. Roets
 13. Rothes
 14. Roths
 15. Rotky
 16. Rotuk
 17. Rotge
 18. Radake
 19. Radecke
 20. Radeke
 21. Radicke
 22. Radike
 23. Radke
 24. Radtka
 25. Raetz
 26. Rateike
 27. Raths
 28. Ratka
 29. Ratze
 30. Redhage
 31. Rediske
 32. Redkey
 33. Reetz
 34. Retegi
 35. Retes
 36. Retis
 37. Retiz
 38. Rettig
 39. Retz
 40. Retzow