Achternaam SaavaMeer weten over de achternaam Saava is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Saava in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Saava leven.

De Saava achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Saava, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Saava zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Saava

Bekijk kaart van de achternaam Saava

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Saava ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Saava draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Saava die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Saava vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Saava zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Saava onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Saava in de wereld

 1. Oeganda Oeganda (58)
 2. India India (40)
 3. Estland Estland (23)
 4. Rusland Rusland (20)
 5. Georgië Georgië (17)
 6. Oekraïne Oekraïne (5)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 8. Moldavië Moldavië (1)
 9. Nigeria Nigeria (1)
 10. Pakistan Pakistan (1)
 11. Salomonseilanden Salomonseilanden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Saava hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Saava in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Saava de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Saava een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Saava hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Saava maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Saava veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Saava, zoals we kunnen zien.

 1. Saeva
 2. Sava
 3. Savva
 4. Shava
 5. Soava
 6. Saapa
 7. Saab
 8. Saaf
 9. Saba
 10. Sabba
 11. Sabia
 12. Safa
 13. Saffa
 14. Saieva
 15. Sapa
 16. Sapia
 17. Sappa
 18. Sauba
 19. Sauve
 20. Sauvo
 21. Sav
 22. Savay
 23. Savaya
 24. Save
 25. Savea
 26. Savi
 27. Savia
 28. Savo
 29. Savu
 30. Savy
 31. Sayve
 32. Sbaa
 33. Scavo
 34. Seaba
 35. Seavy
 36. Seva
 37. Shaba
 38. Shafa
 39. Shave
 40. Shiva