Achternaam SabarisMeer weten over de achternaam Sabaris is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Sabaris in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Sabaris leven.

De Sabaris achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Sabaris, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Sabaris zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Sabaris

Bekijk kaart van de achternaam Sabaris

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Sabaris ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Sabaris draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Sabaris die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Sabaris vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Sabaris zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Sabaris onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Sabaris in de wereld

 1. Spanje Spanje (438)
 2. Argentinië Argentinië (250)
 3. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (69)
 4. Brazilië Brazilië (23)
 5. Uruguay Uruguay (21)
 6. India India (16)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (15)
 8. Filipijnen Filipijnen (14)
 9. Venezuela Venezuela (8)
 10. Engeland Engeland (2)
 11. Canada Canada (1)
 12. Colombia Colombia (1)
 13. Indonesië Indonesië (1)
 14. Noorwegen Noorwegen (1)
 15. Panama Panama (1)
 16. Roemenië Roemenië (1)
 17. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Sabaris hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Sabaris in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Sabaris de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Sabaris een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Sabaris enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Sabaris hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Sabaris maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Sabariz
 2. Savaris
 3. Sabarich
 4. Sabers
 5. Sabras
 6. Safarik
 7. Sebares
 8. Subiris
 9. Savarise
 10. Sabarez
 11. Sabores
 12. Subaric
 13. Sabariego
 14. Sabariegos
 15. Sabroso
 16. Saperas
 17. Savarese
 18. Sevares
 19. Sobarzo
 20. Sobers
 21. Sparks
 22. Spears
 23. Sporis
 24. Subers
 25. Subiras
 26. Subires
 27. Subiros
 28. Sabbarese
 29. Sobres
 30. Sabarsky
 31. Spars
 32. Sivris
 33. Sboras
 34. Sabarego
 35. Speares
 36. Sobrik
 37. Saburski
 38. Savariego
 39. Savarsky
 40. Saviers