Achternaam SalvitiMeer weten over de achternaam Salviti is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Salviti in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Salviti leven.

De Salviti achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Salviti, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Salviti zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Salviti

Bekijk kaart van de achternaam Salviti

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Salviti ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Salviti draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Salviti die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Salviti vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Salviti zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Salviti onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Salviti in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (31)
 2. Italië Italië (17)
 3. Zwitserland Zwitserland (15)
 4. Duitsland Duitsland (10)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 6. België België (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Salviti hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Salviti in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Salviti de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Salviti een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Salviti veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Salviti, zoals we kunnen zien.

 1. Salvati
 2. Salveti
 3. Salviati
 4. Salvitti
 5. Salvieti
 6. Salbati
 7. Salvat
 8. Salvate
 9. Salvatie
 10. Salvato
 11. Salvetti
 12. Salvide
 13. Salvotti
 14. Silveti
 15. Salvietti
 16. Salvatti
 17. Salavati
 18. Salviato
 19. Salfati
 20. Salveto
 21. Salbat
 22. Salbide
 23. Salvado
 24. Salvatici
 25. Salvatier
 26. Salvator
 27. Salvatori
 28. Salvidea
 29. Salvitelli
 30. Selbitz
 31. Silvetti
 32. Salbotx
 33. Salvidar
 34. Salbato
 35. Salfate
 36. Salvatico
 37. Salvadio
 38. Scalvedi
 39. Solbiati
 40. Salbut