Achternaam SliwakowskiMeer weten over de achternaam Sliwakowski is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Sliwakowski in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Sliwakowski leven.

De Sliwakowski achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Sliwakowski, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Sliwakowski zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Sliwakowski

Bekijk kaart van de achternaam Sliwakowski

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Sliwakowski ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Sliwakowski draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Sliwakowski die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Sliwakowski vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Sliwakowski zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Sliwakowski onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Sliwakowski in de wereld

 1. Polen Polen (42)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (7)
 3. Frankrijk Frankrijk (3)
 4. Australië Australië (2)
 5. Zweden Zweden (2)
 6. Engeland Engeland (1)
 7. Filipijnen Filipijnen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Sliwakowski hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Sliwakowski in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Sliwakowski de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Sliwakowski een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Sliwakowski enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Sliwakowski. Dit komt doordat de achternaam Sliwakowski vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Sliwakowski stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Sliwakowski.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Sliwakowski hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Sliwakowski maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Sliwakowski veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Sliwakowski, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Sliwakowski, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Sliwakowski, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Sliwakowski met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Sliwakowska
 2. Slawkowski
 3. Slowikowski
 4. Silkowski
 5. Slagowski
 6. Sleczkowski
 7. Solikowski
 8. Sulikowski
 9. Siolkowski
 10. Slokowski
 11. Salkowski
 12. Shalkowski
 13. Slizewski
 14. Sulkowski
 15. Szalkowski
 16. Solakoski
 17. Sliwkowicz
 18. Sulikowska
 19. Szlagowski
 20. Suligowski
 21. Sluzewski
 22. Szeligowski
 23. Sulgostowski
 24. Szlagowska
 25. Sulkowska
 26. Szelachowski
 27. Salkoski
 28. Slojewski
 29. Slugocki
 30. Sulkosky
 31. Szulczewski
 32. Szeligowska
 33. ślizewski
 34. Silcock
 35. Slazyk
 36. Slezak
 37. Slosek
 38. Shlyakis
 39. Skalkowicz
 40. Szlachcikowska