Achternaam SmoutMeer weten over de achternaam Smout is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Smout in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Smout leven.

De Smout achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Smout, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Smout zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Smout

Bekijk kaart van de achternaam Smout

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Smout ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Smout draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Smout die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Smout vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Smout zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Smout onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Smout in de wereld

 1. Engeland Engeland (825)
 2. België België (498)
 3. Nederland Nederland (301)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (227)
 5. Australië Australië (184)
 6. Wales Wales (110)
 7. Canada Canada (87)
 8. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (56)
 9. Schotland Schotland (22)
 10. Zimbabwe Zimbabwe (21)
 11. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (14)
 12. Duitsland Duitsland (13)
 13. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 14. Brazilië Brazilië (1)
 15. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 16. China China (1)
 17. Spanje Spanje (1)
 18. Ethiopië Ethiopië (1)
 19. Frankrijk Frankrijk (1)
 20. Ierland Ierland (1)
 21. Maleisië Maleisië (1)
 22. Rusland Rusland (1)
 23. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 24. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Smout hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Smout in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Smout de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Smout een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Smout enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Smout. Dit komt doordat de achternaam Smout vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Smout hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Smout maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Smout, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Smout, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Smout met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Smoot
 2. Sammut
 3. Simut
 4. Smedt
 5. Smet
 6. Smidt
 7. Smiht
 8. Smit
 9. Smitt
 10. Smooth
 11. Semoud
 12. Shamout
 13. Smatt
 14. Samot
 15. Smode
 16. Snot
 17. Smt
 18. Smat
 19. Smoth
 20. Smoote
 21. Smuth
 22. Saint
 23. Samat
 24. Samet
 25. Samit
 26. Sammet
 27. Samoudi
 28. Sandt
 29. Sanit
 30. Sant
 31. Sanuto
 32. Scmidt
 33. Semet
 34. Senat
 35. Senet
 36. Senit
 37. Senot
 38. Senuta
 39. Shmidt
 40. Simet