Achternaam SzvinyukMeer weten over de achternaam Szvinyuk is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Szvinyuk in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Szvinyuk leven.

De Szvinyuk achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Szvinyuk, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Szvinyuk zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Szvinyuk

Bekijk kaart van de achternaam Szvinyuk

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Szvinyuk ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Szvinyuk draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Szvinyuk die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Szvinyuk vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Szvinyuk zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Szvinyuk onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Szvinyuk in de wereld

 1. Hongarije Hongarije (11)
 2. Roemenië Roemenië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Szvinyuk hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Szvinyuk in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Szvinyuk de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Szvinyuk een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Szvinyuk enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Szvinyuk. Dit komt doordat de achternaam Szvinyuk vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Szvinyuk stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Szvinyuk.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Szvinyuk hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Szvinyuk maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Szpinek
 2. Saving
 3. Savinkov
 4. Savinski
 5. Savinsky
 6. Sevinsky
 7. Sovinski
 8. Sovinsky
 9. Spink
 10. Sevinch
 11. Sipenuk
 12. Sevinç
 13. Svensk
 14. Savenok
 15. Savionek
 16. Seevinck
 17. Sivinche
 18. Spinek
 19. Savins
 20. Sabinas
 21. Sabins
 22. Sapinoso
 23. Sapinski
 24. Savenko
 25. Savenkov
 26. Scavenius
 27. Sepanik
 28. Sevans
 29. Sevenich
 30. Sevens
 31. Sevenski
 32. Sibinga
 33. Sieving
 34. Sivianes
 35. Skopnick
 36. Spinka
 37. Spinkes
 38. Spinks
 39. Spinos
 40. Spinosa