Achternaam TanriverdiMeer weten over de achternaam Tanriverdi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Tanriverdi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Tanriverdi leven.

De Tanriverdi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Tanriverdi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Tanriverdi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Tanriverdi

Bekijk kaart van de achternaam Tanriverdi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Tanriverdi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Tanriverdi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Tanriverdi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Tanriverdi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Tanriverdi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Tanriverdi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Tanriverdi in de wereld

 1. Turkije Turkije (37213)
 2. Duitsland Duitsland (357)
 3. Nederland Nederland (63)
 4. Zwitserland Zwitserland (40)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (39)
 6. Oostenrijk Oostenrijk (31)
 7. België België (27)
 8. Engeland Engeland (27)
 9. Frankrijk Frankrijk (24)
 10. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (23)
 11. Noord-Cyprus Noord-Cyprus (20)
 12. Zweden Zweden (19)
 13. Denemarken Denemarken (15)
 14. Finland Finland (14)
 15. Qatar Qatar (12)
 16. Canada Canada (9)
 17. Rusland Rusland (8)
 18. Thailand Thailand (5)
 19. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 20. Australië Australië (4)
 21. Georgië Georgië (4)
 22. Iran Iran (2)
 23. Noorwegen Noorwegen (2)
 24. Peru Peru (1)
 25. Oekraïne Oekraïne (1)
 26. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 27. China China (1)
 28. Estland Estland (1)
 29. Spanje Spanje (1)
 30. Hong Kong Hong Kong (1)
 31. Jordanië Jordanië (1)
 32. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (1)
 33. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 34. Kazachstan Kazachstan (1)
 35. Litouwen Litouwen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Tanriverdi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Tanriverdi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Tanriverdi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Tanriverdi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Tanriverdi stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Tanriverdi.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Tanriverdi hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Tanriverdi maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Tanriverdi veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Tanriverdi, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Tanriverdi, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Tanriverdi, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Tanriverdi met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Tanrverdi
 2. Tanriverdiyev
 3. Tanriverdiyeva
 4. Tenerife
 5. Tanirverdiyeva
 6. Temirov
 7. Teneriffe
 8. Tamerabet
 9. Temiirov
 10. Tihomirov
 11. Timmerberg
 12. Temirova
 13. Teymurov
 14. Temirbaeva
 15. Temirbek
 16. Temirbekov
 17. Temirbaev
 18. Temirbiev
 19. Tihomirova
 20. Tomorbaatar
 21. Teymurova
 22. Temirbekova
 23. Tömörbaatar