Achternaam TomhaveMeer weten over de achternaam Tomhave is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Tomhave in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Tomhave leven.

De Tomhave achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Tomhave, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Tomhave zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Tomhave

Bekijk kaart van de achternaam Tomhave

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Tomhave ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Tomhave draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Tomhave die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Tomhave vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Tomhave zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Tomhave onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Tomhave in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (265)
 2. Duitsland Duitsland (38)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Tomhave hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Tomhave in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Tomhave de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Tomhave een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Tomhave stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Tomhave.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Tomhave hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Tomhave maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Tomhave veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Tomhave, zoals we kunnen zien.

 1. Tenhave
 2. Tomba
 3. Tombe
 4. Tomov
 5. Tomova
 6. Tomovi
 7. Tompa
 8. Tomaev
 9. Tompoe
 10. Tmava
 11. Ten have
 12. Tamba
 13. Tambe
 14. Tambwe
 15. Tampa
 16. Tanabe
 17. Tembe
 18. Tempa
 19. Tenhoeve
 20. Timpa
 21. Timpau
 22. Timpe
 23. Tomb
 24. Tombo
 25. Tomby
 26. Tompi
 27. Tonev
 28. Toneva
 29. Tumba
 30. Toynbee
 31. Tambee
 32. Temba
 33. Toumba
 34. Tumwapo
 35. Tamaiva
 36. Tambah
 37. Tumbay
 38. Ten hove
 39. Timbao
 40. Tenav