Achternaam Van-dijkMeer weten over de achternaam Van-dijk is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Van-dijk in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Van-dijk leven.

De Van-dijk achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Van-dijk, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Van-dijk zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Van-dijk

Bekijk kaart van de achternaam Van-dijk

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Van-dijk ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Van-dijk draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Van-dijk die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Van-dijk vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Van-dijk zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Van-dijk onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Van-dijk in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (41)
 2. Engeland Engeland (8)
 3. Australië Australië (5)
 4. Canada Canada (2)
 5. Rusland Rusland (2)
 6. België België (1)
 7. Schotland Schotland (1)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Van-dijk hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Van-dijk in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Van-dijk de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Van-dijk een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Van-dijk stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Van-dijk.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Van-dijk, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Van-dijk, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Van-dijk met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Vandijk
 2. Van dijk
 3. Van-dyck
 4. Van dijck
 5. Van dijke
 6. Van dick
 7. Van deijk
 8. Vandike
 9. Vandyck
 10. Vandyk
 11. Vandise
 12. Van dyk
 13. Van dijken
 14. Van dijkum
 15. Van dyck
 16. Van duijn
 17. Van deijck
 18. Vanduijn
 19. Vandiest
 20. Vandyke
 21. Van dycke
 22. Van odyk
 23. Vendejo
 24. Van tok
 25. Vindiš
 26. Van dyke
 27. Van deyck
 28. Vandes
 29. Vandecar
 30. Vandeest
 31. Vandekop
 32. Vanducci
 33. Vandusen
 34. Vanduser
 35. Vanduzee
 36. Vanduzer
 37. Vandyken
 38. Van taack
 39. Van twist
 40. Vendas