Achternaam Van de bijlMeer weten over de achternaam Van de bijl is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Van de bijl in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Van de bijl leven.

De Van de bijl achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Van de bijl, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Van de bijl zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Van de bijl

Bekijk kaart van de achternaam Van de bijl

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Van de bijl ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Van de bijl draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Van de bijl die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Van de bijl vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Van de bijl zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Van de bijl onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Van de bijl in de wereld

 1. Nederland Nederland (46)
 2. Canada Canada (1)
 3. Duitsland Duitsland (1)
 4. Spanje Spanje (1)
 5. Engeland Engeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Van de bijl hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Van de bijl in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Van de bijl de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Van de bijl een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Van de bijl enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Van de bijl. Dit komt doordat de achternaam Van de bijl vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Van de bijl hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Van de bijl maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Van de poel
 2. Van de poll
 3. Van de boer
 4. Van de bor
 5. Van de beek
 6. Van de pol
 7. Van de berg
 8. Van de bildt
 9. Van de poele
 10. Van de valk
 11. Van de veen
 12. Van de vijver
 13. Van de brake
 14. Van de broek
 15. Van de paer
 16. Van de ven
 17. Van de paar
 18. Van de vrie
 19. Van de pas
 20. Van de put
 21. Van de plas
 22. Vandebriel
 23. Van de burgt
 24. Vandeberg
 25. Vandeburg
 26. Vandepol
 27. Vandeveire
 28. Van dever
 29. Van de perre
 30. Van de putte
 31. Van de vecht
 32. Van de venne
 33. Van de vivere
 34. Van de vyver
 35. Van de vloet
 36. Van de velde
 37. Vandeville
 38. Van de heuvel
 39. Vandebrake
 40. Vandebunte