Achternaam Van der sleenMeer weten over de achternaam Van der sleen is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Van der sleen in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Van der sleen leven.

De Van der sleen achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Van der sleen, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Van der sleen zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Van der sleen

Bekijk kaart van de achternaam Van der sleen

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Van der sleen ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Van der sleen draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Van der sleen die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Van der sleen vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Van der sleen zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Van der sleen onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Van der sleen in de wereld

 1. Nederland Nederland (515)
 2. Engeland Engeland (12)
 3. Canada Canada (8)
 4. Zweden Zweden (4)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 6. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Van der sleen hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Van der sleen in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Van der sleen de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Van der sleen een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Van der sleen hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Van der sleen maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Van der sleen, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Van der sleen, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Van der sleen met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Van der steen
 2. Van der steene
 3. Van der stegen
 4. Van der lee
 5. Van der veen
 6. Van der leene
 7. Vandersteen
 8. Van der beek
 9. Van der beken
 10. Van der belen
 11. Van der hagen
 12. Van der kellen
 13. Van der leeden
 14. Van der ley
 15. Van der meeren
 16. Van der muelen
 17. Van der poelen
 18. Van der sloot
 19. Van der sluys
 20. Van der speck
 21. Van der speeten
 22. Van der stel
 23. Van der swan
 24. Van der taelen
 25. Van der talen
 26. Van der ven
 27. Van der vliet
 28. Van der wallen
 29. Van der wielen
 30. Van der zee
 31. Van der spoel
 32. Van der veken
 33. Van der veer
 34. Van der molen
 35. Van der spek
 36. Van der sanden
 37. Van der span
 38. Van der gen
 39. Van der leij
 40. Van der velden