Achternaam VillodaMeer weten over de achternaam Villoda is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Villoda in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Villoda leven.

De Villoda achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Villoda, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Villoda zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Villoda

Bekijk kaart van de achternaam Villoda

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Villoda ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Villoda draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Villoda die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Villoda vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Villoda zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Villoda onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Villoda in de wereld

 1. Puerto Rico Puerto Rico (204)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (8)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Villoda hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Villoda in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Villoda de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Villoda een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Villoda enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Villoda hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Villoda maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Villada
 2. Villeda
 3. Villodi
 4. Villodo
 5. Villota
 6. Valleda
 7. Vilda
 8. Villado
 9. Villata
 10. Villeta
 11. Villot
 12. Villote
 13. Villouta
 14. Violada
 15. Vaillot
 16. Valda
 17. Vallad
 18. Valladao
 19. Vallade
 20. Vallado
 21. Valledo
 22. Valleta
 23. Valliday
 24. Vallot
 25. Velada
 26. Velda
 27. Veleda
 28. Vellido
 29. Velota
 30. Vielot
 31. Vilata
 32. Vild
 33. Vileta
 34. Villat
 35. Villate
 36. Villet
 37. Villete
 38. Villeti
 39. Villetta
 40. Villiet