Achternaam VitkovaMeer weten over de achternaam Vitkova is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Vitkova in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Vitkova leven.

De Vitkova achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Vitkova, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Vitkova zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Vitkova

Bekijk kaart van de achternaam Vitkova

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Vitkova ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Vitkova draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Vitkova die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Vitkova vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Vitkova zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Vitkova onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Vitkova in de wereld

 1. Rusland Rusland (475)
 2. Bulgarije Bulgarije (452)
 3. Moldavië Moldavië (99)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (40)
 5. Kazachstan Kazachstan (29)
 6. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (23)
 7. Slowakije Slowakije (15)
 8. Transnistrië Transnistrië (14)
 9. Macedonië Macedonië (13)
 10. Wit-Rusland Wit-Rusland (10)
 11. Engeland Engeland (10)
 12. Canada Canada (7)
 13. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (5)
 14. Griekenland Griekenland (4)
 15. Thailand Thailand (3)
 16. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (3)
 17. Georgië Georgië (3)
 18. Turkije Turkije (2)
 19. Oostenrijk Oostenrijk (2)
 20. Italië Italië (2)
 21. Letland Letland (2)
 22. Zweden Zweden (1)
 23. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 24. Bangladesh Bangladesh (1)
 25. Brazilië Brazilië (1)
 26. Duitsland Duitsland (1)
 27. Frankrijk Frankrijk (1)
 28. Ierland Ierland (1)
 29. Israël Israël (1)
 30. Luxemburg Luxemburg (1)
 31. Polen Polen (1)
 32. Roemenië Roemenië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Vitkova hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Vitkova in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Vitkova de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Vitkova een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Vitkova, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Vitkova, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Vitkova met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Vidakovi
 2. Vitcop
 3. Vidakovic
 4. Vidakovich
 5. Vidaković
 6. Vitasović
 7. Vedekhov
 8. Vedikhov
 9. Vidojković
 10. Vadkovskaya
 11. Vitchevsky
 12. Vedyasov
 13. Voytekhovich
 14. Vidojević
 15. Vaitkevicius
 16. Vidosavljević